Vuokrauspalvelu

Isännöintipalvelut Logo

Vuokranantajan palvelut

Vuokraus on turvallista

Vuokraamme asuntosi ja tämä merkitsee sinulle turvallisuutta ja suunnitelmallisuutta, kun haluat varmistua vuokratuoton jatkuvuudesta.

Toimimme näin!

  • Teemme kanssasi aina kirjallisen toimeksiantosopimuksen, jossa määrittelemme yhdessä toiveesi vuokrauksen suhteen. Käymme toimeksiantokohteessa ja valokuvaamme asunnon.
  • Pyydämme isännöitsijältä tarvittavat tiedot taloyhtiöstä. Laadimme kohteesta esitteen ja huolehdimme kohteen tiedot valokuvineen seuraaviin verkkopalveluihin: oikotie.fi, etuovi.com. findit, tori.fi.
  • Hoidamme kohdemarkkinoinnin ja esittelyt. Neuvottelemme ja avustamme molempia osapuolia vuokrausehtojen sopimisessa. Tarkistamme aina jokaisen vuokra-asunnon hakijan luottokelpoisuuden.
  • Laadimme vuokrasopimuksen ja sen liitteet. Huolehdimme vakuusjärjestelyt. Sovimme avainten luovutukset. Pidämme yhteyttä toimeksiantajaan toimeksiannon vaiheista.
  • Teemme huoneiston kuntotarkastuksen sopimuksesta!

 

Tukea vuokrasuhteen aikana

Vuokraus ei ole vain sopimuksen laadintaa, vaan palvelemme sinua myös vuokrasuhteen aikana. Vuokralainen voi esittää toiveita huoneiston kunnossapidosta, markkinatilanne voi muuttua tai vuokran tarkistaminen voi tulla ajankohtaiseksi. Annamme ammattitaitomme käyttöösi koko vuokrasuhteen ajaksi.

Välityspalkkiomme on yhden kuukauden vuokra sis alv 24 %.

Ota yhteyttä!

Isännöintpalvelut Osoite