Isännöinti

Isännöinti

Isännöintipalvelut Logo

PALVELUNSISÄLTÖ

Peruspalvelun tilaajana voitte luotta, että yhtiön asiat ovat hyvässä hoidossa ja lakisääteiset velvollisuudet täytetty. Hoidamme yhteydenpidon säännöllisesti ja tuotamme asiakirjat ja raportit sovitun aikataulun mukaan.

PALVELUN KUVAUS

1.Taloushallinnon ja laskennan tehtävät

Laskutamme taloyhtiön vastikkeet ja muut maksut. Perimme vastikerästejä kuukausittain. Pankkiasiat hoidamme linjasiirtona tai manuaalisesti. Tarkastamme ja hyväksymme laskut ja maksamme ne.

Tuotamme tarvittaessa neljännesvuosittain maksuperusteisen välilaskelman sisältäen vertailun talousarvioon. Laadimme tilinpäätös- ja toimintakertomusehdotuksen. Teemme veroilmoituksen ja toimitamme sen verottajalle. Laadimme talousarvioehdotuksen kerran vuodessa.

2.Tekniset tehtävät

Asiakas voi tilata kauttamme yksittäiset asiantuntija- ja kiinteistönhoitopalvelut.Taloyhtiössä , jossa on ns. osakkaiden talkootoiminen/omatoiminen huolto, taloyhtiön hallituksen ja taloyhtiön osakkeiden tehtäviin kuuluvat katukäytävien sekä piha-alueiden puhtaanpito, lumenluonti, jääkerroksen poisto ja hiekoitus koneellisesti tehtävien töiden lisäksi.

Taloyhtiön hallituksen ohjeiden mukaisesti osakkaiden on tehtävä lumityövuorolista tai vastaava organisoitu järjestelmä lumen ja jään poistotöiden osalta vakuutusyhtiökäytännön edellyttämällä tavalla. Taloyhtiön osakkaiden tulee pitää huoli ja valvoa yhdessä taloyhtiön hallituksen kanssa, ettei putoavasta lumesta tai  jäästä/jääpuikoista tai pihalla olevasta jäästä aiheudu vaaraa ihmisille tai omaisuudelle.

Teemme asiakkaan kanssa yhteistyössä kiinteistön kunnossapitosuunnitelman ja hoidamme muut tekniset tehtävät. Nämä työt veloitamme erikseen hinnaston mukaan.

3.Kokoukset

Isännöitsijätoimiston edustaja osallistuu yhtiökokoukseen ja laatii siitä pöytäkirjan. Isännöitsijätoimiston edustaja osallistuu muihin kokouksiin tarvittaessa ja asiakkaan pyynnöstä.

PYYDÄ TARJOUS!

Asiakkaan käsikirja missä on tarkemmat tiedot perussopimuksen yhteistyömallista toimitetaan yhdessä isännöintitarjouksen kanssa.

Isännöintipalvelut Osoite isannointipalvelut@gmail.com